Antena 3 CNN Politică IPP: PDL organizează un sondaj de opinie pe bani publici sub pretextul unui referendum

IPP: PDL organizează un sondaj de opinie pe bani publici sub pretextul unui referendum

IPP: PDL organizează un sondaj de opinie pe bani publici sub pretextul unui referendum
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Apr 2011   •   17:03

Institutul pentru Politici Publice susţine că "PDL organizează un sondaj de opinie pe bani publici sub pretextul unui referendum pentru reorganizarea Capitalei".

Conform unui comunicat emis de IPP, referendumul iniţiat de PDL, care a fost anunţat că se va organiza în 19 iunie 2011 în Bucureşti, este, de fapt, un sondaj de opinie, plătit din bani publici, care are în vedere mai multe teme legate de administrarea Capitalei.

IPP arată că, deşi legea referendumului presupune o singură problemă per scrutin, la care cetăţenii să răspundă prin DA sau NU, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în care PDL deţine majoritatea, a aprobat şapte întrebări, care induc răspunsurile şi creează o stare de spirit favorabilă ideii de desfiinţare a actualelor sectoare şi creşterea prerogativelor Primarului General.

Institutul pentru Politici Publice consideră că ceea ce se va întâmpla în 19 iunie nu este un referendum autentic, iar PDL profită de majoritatea deţinută în Consiliul General al Capitalei pentru a dispune după bunul plac de banii publici.

×
Subiecte în articol: pdl bani publici
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close