După sărutul din Parlament, iubita lui Remus Cernea vrea să intre în politică

de A.M.P    |    03 Mar 2016   •   14:59
Iubitei deputatului Remus Cernea i-a plăcut sărutul din Parlament şi vrea să intre în politică. Aceasta va candida ca independent la Primăria Sectorului 1. Ioana Stăniloiu spune că a luat decizia după ce a asistat la câteva şedinţe de plen ale Camerei Deputaţilor şi că a fost revoltată de nivelul discuţiilor.

"Pentru început mă gândesc să candidez la primăria, bănuiesc, Sectorului 1. Nu am hotărât exact. Ca independent", a spus Ioana.

Întrebată cu ce se ocupă, Ioana Stăniloiu a răspuns că are "foarte multe activităţi, foarte multe pasiuni", precizând că a terminat Conservatorul, joacă şah, şi momentan este studentă. Iubita lui Remus Cernea are 27 de ani.

Cei doi au făcut senzaţie pe holurile Parlamentului la începutul săptămânii când s-au sărutat prelung în văzul jurnaliştilor.Deputatul Remus Cernea a declarat, joi, că redepune Legea parteneriatului civil la Senat, el fiind însoţit de iubita sa, Ioana Stăniloiu, care intenţionează să intre în politică şi să candideze la Primăria Sectorului 1.


ExitPOLL
Parteneri
x close