Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis și-a preluat mandatul de la CCR: „E o onoare deosebită și o mare responsabilitate”

Klaus Iohannis și-a preluat mandatul de la CCR: „E o onoare deosebită și o mare responsabilitate”

Klaus Iohannis și-a preluat mandatul de la CCR: „E o onoare deosebită și o mare responsabilitate”
28 Noi 2019   •   16:02

UPDATE Klaus Iohannis și-a preluat cel de-al doilea mandat de președinte într-o ședință solemnă la CCR, după ce a câștigat alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la şedinţa solemnă a Curţii Constituţionale a României în care a fost validat cel de-al doilea mandat al său în fruntea statului, că votul pe care i l-au acordat românii reprezintă pentru el o mare responsabilitate.

„Votul pe care mi l-au acordat românii pentru un nou mandat de preşedinte al României reprezintă pentru mine o onoare deosebită şi în acelaşi timp o mare responsabilitate. (...) Primul meu mandat de preşedinte a fost unul plin de provocări. Timp de 5 ani am rămas permanent conectat la problemele reale ale societăţii", a spus Iohannis, la ceremonia de la CCR. 

----------------------------

UPDATE Președintele Klaus Iohannis a ajuns la CCR, pentru a îşi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni.

La şedinţa solemnă participă premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului, parlamentari PNL, consilieri prezidenţiali şi de stat, reprezentanţi ai Autorităţii Electorale Permanente şi ai Biroului Electoral Central.

 

----------------------------

Klaus Iohannis merge astăzi la CCR pentru preluarea celui de-al doilea mandat de preşedinte al României. 

Rezultatele alegerilor vor fi validate azi de Biroul Electoral Central şi vor fi trimise la Curtea Constituţională. Alături de preşedinte, la Curtea Constitutională va fi prezent şi premeirul Ludivic Orban. 

Vă reamintim, Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale cu un scor zdrobitor: a obţinut aproape 67% dintre voturile alegătorilor.

×
Subiecte în articol: CCR Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close