Antena 3 Politică La Ordinea Zilei. Din celula ei, Udrea îl apără pe Băsescu şi acuză procurorii: "Fractura de logică a lustragiilor de statui"

La Ordinea Zilei. Din celula ei, Udrea îl apără pe Băsescu şi acuză procurorii: "Fractura de logică a lustragiilor de statui"

18 Mar 2015   •   19:35

Deşi se află în spatele gratiilor de aproape o lună, fostul ministru al Turismului, dar şi mâna dreaptă a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Udrea a transmis pe pagina de Facebook un mesaj pentru cei care o consideră "protejata" acestuia.


"Fractura de logică a lustragiilor de statui

Se aude tot mai des şi asurzitor întrebarea: „de ce apropiaţii lui Traian Băsescu nu au fost anchetaţi în timpul mandatului acestuia de Preşedinte?” Răspunsul dat de diverşii părerologi este că apropiaţii au fost protejaţi de fostul şef al statului. Şi aici se opreşte raţionamentul.

Dacă lucrurile stau într-adevăr aşa, înseamnă că aceiaşi procurori de astăzi au răspuns, în trecut, la comenzi politice. Ceea ce ne face să ne gândim că dau curs şi astăzi tot unor comenzi.

Pe logica asta, se poate specula în două direcţii: 1) Procurorii asigură protecţie noii Puteri politice, aşa cum ar fi făcut şi cu cea trecută. 2) Procurorii acţionează politic împotriva fostei Puteri.

Deci, logicienilor care o tot ţin gaia-maţu cu protecţia oferită de Traian Băsescu apropiaţilor săi, le recomandăm fie să renunţe la această aberaţie, fie să susţină că şi acum procurorii acţionează politic", a scris Udrea pe Facebook.

În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor", împreună cu invitaţii au vorbit despre declaraţiile Elenei Udrea, postate pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Elena Udrea Facebook mesaj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close