Antena 3 CNN Politică La ultima înfăţişare în faţa judecătorilor, Năstase a declarat că dosarul său este fabricat politic

La ultima înfăţişare în faţa judecătorilor, Năstase a declarat că dosarul său este fabricat politic

La ultima înfăţişare în faţa judecătorilor, Năstase a declarat că dosarul său este fabricat politic
de O.P.    |    21 Iun 2012   •   06:06

Săptămâna trecută, la ultima înfăţişare în acest dosar, Adrian Năstase a declarat din nou în faţa judecătorilor că dosarul său este fabricat politic.  "Aveam eu nevoie, ca premier, de banii din Trofeul Calităţii? Nu puteam eu oare să primesc sponsorizări pentru fulare şi căciuliţe?" - sunt întrebările retorice pe care Năstase le-a adresat judecătorilor.

UPDATE: Adrian Năstase s-a împuşcat. Va fi operat peste câteva ore. Procurorii au verificat toată noaptea casa


Fostul premier l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu, cel care i-a fost contracandidat la alegerile din 2004, că a pus la cale dosarul Trofeul Calităţii.

"Aţi fost martori alături de mine şi de cei 1000 de martori din dosar la ultimul episod. Eu cred că sunteţi cu toţii lămuriţi. Acest dosar a fost fabricat de către DNA. Fostul contracandidat al meu din alegerile prezindeţiale din 2004 care m-a acuzat inclusiv de fraudarea alegerilor după primul tur de scrutin şi după aceea, după ce a câştigat alegerile a uitat să ducă acest dosar mai departe a numit pe ministrul Justitiei, Monica Macovei care a numit pe seful DNA, Daniel Morar care a numit-o pe consiliera lui, judecător sau parte a completului ce m-a condamnat in primă instanţă, majoritatea de 2 la 1 s-a realizat chiar cu acest fost consilier al DNA.

Am aflat astăzi din partea Parchetului că legătura mea cu Trofeul Calităţii şi finanţarea campaniei electorale a fost aceea că mi-am ales fotografiile pentru afişele electorale din 2004", declara Adrian Năstase.




×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close