Antena 3 CNN Politică Liberalul Cătălin Predoiu, avertisment dur: „De destabilizările de la noi pot să profite alţii”

Liberalul Cătălin Predoiu, avertisment dur: „De destabilizările de la noi pot să profite alţii”

Liberalul Cătălin Predoiu, avertisment dur: „De destabilizările de la noi pot să profite alţii”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2017   •   09:47

Liberalul Cătălin Predoiu avertizează  în contextul protestelor că astfel de „acte agresive ale puterii” pot conduce la destabilizări și, totodată, Rusia este cea care are interesul.

„România are datele necesare să devină o putere regională în 10-15 ani dacă ne fortificăm economia și dacă vom continua pe acest drum al aplicării legii, al justiției corecte, al combaterii corupției, al deschiderii mediului politic către noile forțe sociale care se manifestă acum în piață.

Răspunsul acesta ferm (al cetățenilor – n.r.) este raza de speranță că lucrurile nu se vor întoarce înapoi. Pe de altă parte, tensiunile provocate de asemenea acte agresive ale puterii asupra guvernaților sunt de natură să conducă la destabilizări. Asta am vrut să spun, de aceste destabilizări pot să profite unii care nu vor neapărat ca noi să devenim o mare putere a acestei regiuni.

Știm foarte bine că Rusia are interesul ca tot estul Europei să fie destabilizat, să se oprească drumul acestor democrații către Vest, să se pună în pericol construcția europeană. E o problemă europeană în acest moment”, a declarat Cătălin Predoiu la B1 TV.

 

×
Subiecte în articol: Rusia Catalin Predoiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close