x close

Liberalul Cătălin Predoiu, avertisment dur: „De destabilizările de la noi pot să profite alţii”

11 Feb 2017   •   09:47
Liberalul Cătălin Predoiu, avertisment dur: „De destabilizările de la noi pot să profite alţii” Foto: Agerpres

Liberalul Cătălin Predoiu avertizează  în contextul protestelor că astfel de „acte agresive ale puterii” pot conduce la destabilizări și, totodată, Rusia este cea care are interesul.

„România are datele necesare să devină o putere regională în 10-15 ani dacă ne fortificăm economia și dacă vom continua pe acest drum al aplicării legii, al justiției corecte, al combaterii corupției, al deschiderii mediului politic către noile forțe sociale care se manifestă acum în piață.

Răspunsul acesta ferm (al cetățenilor – n.r.) este raza de speranță că lucrurile nu se vor întoarce înapoi. Pe de altă parte, tensiunile provocate de asemenea acte agresive ale puterii asupra guvernaților sunt de natură să conducă la destabilizări. Asta am vrut să spun, de aceste destabilizări pot să profite unii care nu vor neapărat ca noi să devenim o mare putere a acestei regiuni.

Știm foarte bine că Rusia are interesul ca tot estul Europei să fie destabilizat, să se oprească drumul acestor democrații către Vest, să se pună în pericol construcția europeană. E o problemă europeană în acest moment”, a declarat Cătălin Predoiu la B1 TV.

 

Citeşte mai multe despre:

Rusia Catalin Predoiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati