Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: "Sunt multe acțiuni ale președintelui care pot îmbrăca forma trădării"

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: "Sunt multe acțiuni ale președintelui care pot îmbrăca forma trădării"

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: "Sunt multe acțiuni ale președintelui care pot îmbrăca forma trădării"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Aug 2018   •   21:58

Liviu Dragnea a confirmat, duminică, la "Sinteza Zilei" existența documentului conceput de juriști ai PSD în care Klaus Iohannis este acuzat de înaltă trădare.

Liderul PSD afimă că există multe acțiuni ale șefului statului care ar putea îmbrăca forma trădării, că nu și-ar dori ca documentul să producă efecte în ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, dar că acest fapt nu este imposibil.

"Există acel document, unii colegi din partid l-au lucrat, am știut că-l lucrează. Nu este finalizat și nici nu s-a ajuns la o discuție finală ca să luam o decizie. N-am discutat nici cu domnul Tăriceanu.

Opnia mea este că sunt multe acțiuni, și acum recente, dar și in perioada trecută, ale lui Klaus Iohannis care pot îmbrăca forma trădării", a firmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a oferit și o serie de argumente:

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close