Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, primele declaraţii după eliberarea din închisoare: "Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat"

Liviu Dragnea, primele declaraţii după eliberarea din închisoare: "Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat"

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. El a declarat că această perioadă de doi ani şi două luni a fost plină de suferință, abuzuri şi umilință şi este convins că cea mai mare parte a populației a înțeles care a fost motivul condamnării sale.

Liviu Dragnea, primele declaraţii după eliberarea din închisoare: "Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat"
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/ Facebook
de Claudia Popovici    |    15 Iul 2021   •   16:35

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a părăsit penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa.

„A fost o perioada de doi ani și două luni de chin şi suferință. Asta a fost aici abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici.

Eu când am plecat România era o țară prosperă cu venituri mari pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, în care exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură feroce, este afectată serios libera exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii.

„Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat”

Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca la instanță când se va judeca liberarea să-mi recunosc vinovăția ceea ce nu am acceptat pentru că se dorea să se valideze acel dosar politic.

Din păcate nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași", a spus Liviu Dragnea la ieșirea din închisoare.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close