Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, replică dură pentru Sorin Grindeanu: „Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană”

Liviu Dragnea, replică dură pentru Sorin Grindeanu: „Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană”

Liviu Dragnea, replică dură pentru Sorin Grindeanu: „Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană”
11 Iun 2017   •   20:55

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat postarea pe Facebook a premierului Grindeanu că este greu să-i spună cineva că nu ţine la stabilitatea ţării, că stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană şi că ”ar trebui să fim mai atenţi cu ce se întâmplă la programul de guvernare”.

Invitat să comenteze postarea pe Facebook a şefului Guvernului, Liviu Dragnea a spus la România TV: ”Recunosc că rămân puţin surprins de aceste declaraţii. Este greu să-mi spună mie cineva că nu ţin la stabilitatea acestei ţări (...) Eu nu am marşat la anumite decizii care ar fi putut duce la instabilitate. Îi mulţumesc premierului pentru grija pe care o poartă stabilităţii ţării. Cred că ar trebui să stăm mult mai atenţi cu ce s-a întâmplat cu programul de guvernare”.

Dragnea a spus că stabilitatea României nu depinde de o persoană sau de un grup de persoane.

”Eu n-am experienţa politică a primului-ministru, dar mi-aduc aminte că am condus partidul care a câştigat alegerile cu un scor mare, pe baza programului de guvernare”, a mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sorin Grindeanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close