Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, replică pentru Iohannis: Președintele a prezentat o listă întreagă de minciuni

Liviu Dragnea, replică pentru Iohannis: Președintele a prezentat o listă întreagă de minciuni

Liviu Dragnea, replică pentru Iohannis: Președintele a prezentat o listă întreagă de minciuni
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    07 Mai 2018   •   21:13

Președintele Klaus Iohannis a prezentat o listă întreagă de minciuni, a opinat liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3.

„După părerea mea, ceea ce face președintele Iohannis de o perioadă de timp poate întâlni elementele unui atac la siguranța națională”, a spus Liviu Dragnea la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că evoluţia finanţelor publice este „total nesatisfăcătoare”, context în care a reiterat că demisia din funcţie a premierului Viorica Dăncilă este imperioasă.

„Pentru 2018, Guvernul a programat încasări de 75,5 miliarde de lei și a realizat mai mult”, a replicat Dragnea.

Klaus Iohannis: PSD amanetează viitorul ţării. Creşte salarii şi pensii şi neglijează investiţii

„În ceea ce privește producția industrială, în primele două luni este o creștere cu 7% față de primele două luni ale anului 2017”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea: Acest guvern își va implementa programul de guvernare

„Cu toate piedicile politice puse de președintele Iohannis, cu toate atacurile publice, acest guvern își va implementa programul de guvernare. Eu cred că această ieșire a avut mai multe obiective, în primul rând să încerce să justifice cererea de demisie a doamnei Dăncilă legând-o de niște date economice care sunt false”, a spus liderul PSD.

„Am vorbit cu doamna premier, mâine (marți – n.red.) vor fi conferințe de presă în așa fel încât toate aceste informații care au fost lansate în spațiul public de președinte să fie demontate, pentru ca oamenii să nu mai fie speriați”, a adăugat el.

Dragnea: Doamna prim-ministru Dăncilă nu poate demisiona pentru că îl deranjează pe președintele Iohannis într-un program de guvernare care produce efecte bune

„Noi nu putem să schimbăm premierul de câte ori este nemulțumit președintele Iohannis”, a susținut Liviu Dragnea.

Dragnea: Veniturile sunt în creștere, peste programul pe care l-am prognozat noi

×
Parteneri
O nouă zi liberă pentru români. Ce trebuie să facă salariaţii
x close