Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea s-a răzgândit! Nu mai merge la mare în acest weekend

Liviu Dragnea s-a răzgândit! Nu mai merge la mare în acest weekend

Liviu Dragnea s-a răzgândit! Nu mai merge la mare în acest weekend
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea.Facebook
16 Iun 2017   •   15:05

UPDATE: Președintele PSD Liviu Dragnea și-a anulat programul din acest weekend, unde trebuia să participe la şcoala de vară a Tineretului Social Democrat, din stațiunea Neptun, de pe litoralul românesc.

Mai sunt doar trei zile până la depunerea moţiunii prin care PSD vrea să dărâme Cabinetul Grindeanu, iar Liviu Dragnea intenționa să meargă la mare, la şcoala de vară a Tineretului Social Democrat.

Potrivit reporterului Antena 3, este foarte probabil ca Darius Vâlcov să se ocupe de redactarea moţiunii împotriva guvernului.

Conducerea PSD a votat joi pentru excluderea din partid a premierului Sorin Grindeanu și pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului, a anunțat președintele social-democraților, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național.

Potrivit lui Dragnea, din ceea ce s-a prezentat în raportul de evaluare a activității guvernamentale, una dintre problemele care a generat această întârziere o reprezintă și lipsa unei coordonări efective a activității miniștrilor, atribut al prim-ministrului.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close