Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea vrea preşedinţia comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009

Liviu Dragnea vrea preşedinţia comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009

Liviu Dragnea vrea preşedinţia comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Apr 2017   •   22:19

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că își dorește să preia conducerea comisiei parlamentare de anchetă privind implicarea unor instituţii în desfăşurarea alegerilor prezidenţiale din 2009.

”Am vorbit cu colegii mei să verifice dacă eu, ca preşedinte al Camerei, pot fi preşedinte al acestei comisii de anchetă”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

”Vreau să chemăm la audieri toate persoanele despre care avem informaţii sau despre care pot apare informaţii în zilele următoare în legătură cu ce s-a întâmplat la acele alegeri (...) O să fie chemat şi ministrul Baconschi, o să fie chemat şi şeful STS, Marcel Opriş, Vasile Blaga şi mai mulţi cetăţeni din România despre care noi avem informaţii. Şi cu această comisie de anchetă şi cu alte anchete pe care sper să le înceapă comisia de control al SRI, să aducem la lumină toate discuţiile despre implicarea în politică, în alegeri, în justiţie a unor instituţii”, a declarat Dragnea.

Liderii coaliţiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, au convenit să solicite Parlamentului înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară pentru a clarifica aspectele ce ţin de organizarea alegerilor din 2009, dar şi de rezultatul scrutinului prezidenţial, informează un comunicat transmis miercuri de cele două formaţiuni aflate la guvernare.
 

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close