Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, acuzații dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvăluit când vor ajunge măștile la persoanele defavorizate

Ludovic Orban, acuzații dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvăluit când vor ajunge măștile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea că minte populația, după ce primarul general al Capitalei a declarat că o persoană din anturajul premierului e apropiată de firma care a contestat licitația privind măștile pentru persoanele defavorizate.

Ludovic Orban, acuzații dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvăluit când vor ajunge măștile la persoanele defavorizate
de Claudia Simion    |    03 Aug 2020   •   13:23

"O minciună gogonată. Uitaţi-vă ce portofoliu de contracte a avut firma respectivă şi veţi vedea unde s-au câştigat contracte. Se poate vedea din portofiu de contracte şi din atitudinea pe care o au.

Nu poţi să aştepţi 10 zile, ca să ataci în ultima zi, ca să dureze cât mai mult licitaţia până la adjudecare", a declarat Ludovic Orban.

Întrebat de ce măștile de protecție nu au ajuns nici până acum la persoanele defavorizate, premierul a spus că "ne-am confruntat cu contestaţii din partea unei firme care parcă a planificat să tergiverseze cât mai mult luarea unei decizii".

Premierul a dezvăluit că a cerut judecarea acestei contestații și că speră ca în termen de o săptămână să fie distribuite măștile.

Firea: E cineva din primul inel de prieteni ai premierului

Gabriela Firea a spus că firma care a blocat licitația a făcut același lucru și în cazul mai multor licitații derulate de Primăria Capitalei. Mai mult decât atât, compania ar avea legături chiar cu un apropiat al premierului.

"Dacă vrea, premierul poate pune capăt acțiunii acestor firme înființate doar pentru a câștiga bani din șicane! Dacă vrea! Are și informațiile și uneltele necesare! Dar este clar că nu se vrea! Mai bine aruncă vina către altcineva! Da, da, cineva din primul inel de prieteni ai premierului! Hoții strigă hoții!", a spus Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close