Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban dezvăluie motivul care a dinamitat coaliţia: "Totul a început pe 30 mai"

Ludovic Orban dezvăluie motivul care a dinamitat coaliţia: "Totul a început pe 30 mai"

Ludovic Orban a precizat în această seară că, scandalul din coaliţie a început din momentul în care premierul Florin Cîţu a intrat în competiția internă pentru președinția PNL şi nu a mai respectat negocierile cu partenerii din guvernare.

Ludovic Orban dezvăluie motivul care a dinamitat coaliţia: "Totul a început pe 30 mai"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Claudia Popovici    |    06 Sep 2021   •   21:57

„Din păcate, există un moment 30 mai, în care s-a declanșat un război neașteptat în interiorul PNL, în care premierul pe care l-am susținut și l-am propus și-a anunțat candidatura la președinția PNL. Până atunci, lucrurile au funcționat normal", spune Ludovic Orban care a subliniat că de-a lungul timpului a demonstrat că este un om care are capacitatea de a forma o majoritate parlamentară care să livreze tot ce a promis românilor.

Ziua de 1 septembrie a dinamitat coaliția

„Din păcate, lucrurile au luat-o razna de o lună, o lună și jumătate, de când atât domnul Florin Cîțu, cât și susținătorii domniei sale au considerat că nu mai este cazul să respecte președintele PNL, nu mai trebuie să respecte experiența, buna-credință, capacitatea de a lua decizii.

Au început să facă tot felul de ședințe, premierul să ia decizii fără să se mai consulte cu președintele PNL și mai ales să ia decizii care au ieșit din cadrul dezbaterilor pe care le-am avut la reuniunile coaliției.

Totul a culminat cu ziua de 1 septembrie, care a dinamitat coaliția”, a declarat luni seara preşedintele Ludovic Orban la Realitatea TV.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close