Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, după ce Kelemen Hunor i-a cerut „alternativa” la Guvernul Dăncilă: A pus căruţa înaintea boilor

Ludovic Orban, după ce Kelemen Hunor i-a cerut „alternativa” la Guvernul Dăncilă: A pus căruţa înaintea boilor

Ludovic Orban, după ce Kelemen Hunor i-a cerut „alternativa” la Guvernul Dăncilă: A pus căruţa înaintea boilor
14 Dec 2018   •   16:27

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liderul UDMR, Kelemen Hunor, a pus căruţa înaintea boilor şi că PNL nu discută formarea unui nou Guvern, ci analizează competenţele actualului Executiv. Liderul PNL susţine că discuţiile despre un nou Guvern vor avea loc după căderea celui actual.

„Eu cred că puţin domnul Hunor a pus căruţa înaintea boilor. Noi nu discutăm acum de formarea unui nou Guvern. Noi discutăm dacă actualul guvern este rău sau nu este rău. Punctul nostru de vedere este că acest Guvern este un rău imens pentru România. Nu putem să ne prezentăm cu aceşti incompetenţi să preluăm preşedinţia Consiliului UE.Aici e vorba de a stabili dacă acest guvern este rău sau nu. Dacă ei consideră că este rău Guvernul trebuie să voteze moţiunea de cenzură. Ei trebuie să hotărască. Până acum s-au arătat ca şi cum au considerat că este bun. Există şanse ca parlamentarii UDMR dacă acţionează cu voinţa cetăţenilor care i-au trimis în Parlament să considere că acest Guvern este rău şi să vpoteze împotriva Guvernului”, a afirmat Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Alba Iulia.

Întrebat de ce liderul UDMR susţine că nu a purtat discuţii cu acesta, Ludovic Orban a răspuns: „Ne-am întâlnit la Hamburg. Eu nu vreau să intru acum într-o interpretare diferită a diverselor intersecţii pe care le-am avut cu domnul Hunor în ultima perioadă. Oricum fiţi convinşi că purtăm negocieri, că vom avea întâlniri în care vom pune pe masă toate lucrurile”.

Liderul PNL a afirmat, de asemenea, că „discuţiile despre un nou Guvern vor avea loc după căderea actualului Guvern”.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close