Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, atac la Florin Cîțu după ratarea țintei de vaccinare: ”Cine a stabilit ținte trebuia să le urmărească”

Ludovic Orban, atac la Florin Cîțu după ratarea țintei de vaccinare: ”Cine a stabilit ținte trebuia să le urmărească”

Ludovic Orban spune că cine a stabilit țintele de vaccinare trebuia să le urmărească. Liderul PNL a făcut referire la premierul Florin Cîțu, care a spus că până la 1 iulie vor fi vaccinați 5 milioane de români, iar până în septembrie, 10 milioane de români, ținte care nu vor putea fi atinse.

Ludovic Orban, atac la Florin Cîțu după ratarea țintei de vaccinare: ”Cine a stabilit ținte trebuia să le urmărească”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    27 Iul 2021   •   17:49

”Trebuie să creștem procentul de vaccinare prin niște stimulente și măsuri care să permită doar persoanelor vaccinate să aibă acces. Este foarte puțin probabil să ajungem la zeci de mii de cazuri.

INSP a emis 4 scenarii posibile de creștere. Trebuie să ținem cont de faptul că mulți români s-au vaccinat, alții au trecut prin boală, așa că riscurile sunt mai mici.

Cine a stabilit ținte, trebuie să le urmărească. Eu m-am ferit să stabilesc ținte. Activitatea de vaccinare continuă.

Trebuie să găsim soluții de a stimula vaccinarea, cum sunt bonurile de masă, care s-au folosit în alte țări. Vorbim despre accesul celor nevaccinați la activități neesențiale, cum ar fi mersul la mall”, a declarat Ludovic Orban, după ședința coaliției de la care Florin Cîțu a lipsit.

×
Subiecte în articol: ludovic oban
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close