Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, ales șef PSD cu peste 1.300 de voturi

Marcel Ciolacu, ales șef PSD cu peste 1.300 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales șef PSD cu peste 1.300 de voturi. ”Mă simt împlinit în visul meu și al domnului Stănescu, că am reușit să facem cea mai performantă echipă a PSD”, a declarat social-democratul după rezultatul votului.

Marcel Ciolacu, ales șef PSD cu peste 1.300 de voturi
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   15:01

Avem cea mai performantă echipă PSD, a spus liderul PSD, la finalul Congresului PSD. Marcel Ciolacu a fost ales cu peste 1.300 de voturi.

”Din numărul total de 1.509 delegaţi aleşi, a fost înregistrată prezenta 1.460 delegaţi. Comisia a procedat la numărarea voturilor exprimate. Total buletine de vot 1.509. Au fost exprimate 1.450 de voturi. 49 de voturi au fost nule. Pentru Eugen Orlando Teodorovici au fost 91, iar pentru moţiunea „Reconstrucţia PSD 1.310. Se declară câştigătoare moţiunea „Reconstrucţia PSD””, a anunţat Decebal Făgădău.

Aş dori să vă mulţumesc pentru votul de astăzi, sunt onorat, dar sunt foarte obligat. Dragi camarazi, votul de astăzi nu este dat lui Marcel Ciolacu, votul de astăzi este dat unei echipe a PSD. Marcel Ciolacu vă asigură de două lucruri, ca să fiu foarte bine înţeles şi auzit de la Bucureşti până la Vaslui. Marcel Ciolacu când se trezeşte dimineaţa se uită foarte bine în oglindă şi vede foarte bine și cât este de înalt şi cât este de mare.

(...). Eu şi domnul Stănescu am avut răbdarea necesară, timpul necesar, de a vorbi cu fiecare coleg în parte şi de a găsi soluţiile cele mai bune pentru PSD într-un timp foarte scurt”, a spus Marcel Ciolacu.

Noua echipă de conducere a PSD:

Gabriela Firea. Sorin Grindeanu. Paul Stănescu. Mihai Tudose. Olguța Vasilescu. Gabriel Zetea. Radu Moldovan. Daniel Băluță. Vasile Dâncu. Doina Fedorovici. Victor Negrescu. Decebal Făgădău. Ionuț Pucheanu. Dragoș Benea. Claudiu Manda. Titus Corlățean. Laurențiu Nistor! 

Aceasta este echipa de conducere a noului Partid Social Democrat, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, în congresul extraordinar al partidului.

Citiți și:

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: ”PSD va continua să îi apere pe cei care au muncit o viață”

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close