Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, atac la PNL: "Asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice"

Marcel Ciolacu, atac la PNL: "Asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că soluțiile venite din partea premierului României, pentru ca viața sucevenilor să revină la normalitate, întârzie să apară. Suceava a devenit, în urmă cu câteva luni, un județ focar de infecție cu coronavirus, acolo fiind înregistrate până acum 3920 de cazuri pozitive.

Marcel Ciolacu, atac la PNL: "Asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    22 Iun 2020   •   16:05

"Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD!

Sucevenii așteptau de la un premier soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie!", a transmis șeful Camerei Deputaților.

"Asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice"

"Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur!

Într-adevăr, ați lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia! Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale!", a mai scris Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close