Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Ați dormit bine, domnule președinte?! Problemele sunt tot grave și nerezolvate"

Marcel Ciolacu: "Ați dormit bine, domnule președinte?! Problemele sunt tot grave și nerezolvate"

Marcel Ciolacu, liderul Camerei Deputaților, îi reproșează lui Klaus Iohannis că problemele cu care se confruntă românii sunt la fel de grave și de nerezolvate. "Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!", l-a întrebat președintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu: "Ați dormit bine, domnule președinte?! Problemele sunt tot grave și nerezolvate"
Sursa foto: hepta
de Claudia Simion    |    31 Iul 2020   •   17:10

Ciolacu atrage atenția că DSP nu își face treaba, că gravidele mor cu zile fiind plimbate în spitale și că măștile gratuite nu au ajuns nici până acum la cei care aveau nevoie de ele. "Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi", a transmis el.

"Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran. Dacă ați fi făcut-o ați fi văzut că în țara al cărui președinte sunteți:

  • Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!
  • Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!
  • Aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, este autorizată de instituțiile conduse de oamenii pe care îi girați... după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache și care abia azi a primit autorizațiile necesare;
  • Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!".

"Concret, românii au aflat ieri ...NIMIC! Ați dormit bine, domnule președinte?!

Pentru că problemele au rămas- tot acolo, mai grave și tot nerezolvate. Situația ar putea degenera sub povara prostiei, hoției și ticăloșiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veți culca la loc satisfacut de cele două minute de ură în care ați arătat cu degetul!", a mai spus Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close