Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj în prag de Revelion: "Văd în 2022 un an al speranțelor îndreptățite"

Marcel Ciolacu, mesaj în prag de Revelion: "Văd în 2022 un an al speranțelor îndreptățite"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu afirmă că 2021 a fost un an dificil, dar partidul pe care îl conduce și-a asumat răspunderea guvernării într-un moment greu. ”Văd în 2022 un an al speranțelor îndreptățite”, adaugă el.

Marcel Ciolacu, mesaj în prag de Revelion: "Văd în 2022 un an al speranțelor îndreptățite"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Mia Lungu    |    31 Dec 2021   •   14:44

”Încheiem azi un an dificil, în care ne-am asumat răspunderea guvernării într-un moment greu pentru România, așa cum PSD a mai făcut în trecut. Am făcut asta pentru a putea lua rapid măsurile sociale juste mai ales pentru oamenii cu venituri mici, pentru ca ei să poate avea o minimă protecție pe perioada iernii.

Vom fi onești cu românii și în 2022. Ne așteaptă un an în care vom mai trece prin câteva luni complicate înainte de a fi siguri că tot ceea ce era mai greu a fost depășit. Însă avem multe motive să credem că procesul de stabilizare a țării se va consolida decisiv și că România va reveni pe drumul spre normalitate”, transmite Marcel Ciolacu.

El apreciază că 2022 poate fi „un an al speranțelor îndreptățite”.

”Văd în 2022 un an al speranțelor îndreptățite. Speranța că vom ieși din pandemie solidari și mai dispuși la dialog, cu școli care să funcționeze normal și milioane de angajați mergând firesc la serviciu. Speranța că vom putea să folosim inteligent toate resursele și bogățiile țării pentru a avea mijloacele necesare să creștem nivelul de trai al românilor. Speranța că ne putem revedea sănătoși cu bunicii, părinții, copiii sau nepoții și că ne vom regăsi oricând dorim cu toți prietenii dragi.

Vă doresc tuturor un 2022 în care visurile, speranțele și planurile să vi se îndeplinească întocmai. Vă doresc un an cu sănătate, prosperitate și înțelegere, în care să ne gândim mereu cum să facem zilnic un pic de “mai bine” atât în viețile noastre, cât și în viața țării. La mulți ani tuturor românilor”, conchide liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu revelion mesaj 2022
Parteneri
Cât costă drobul de miel gătit de chef Cătălin Scărlătescu. Plus reţeta!
x close