Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, de Ziua Tineretului: "România se poate baza pe noile generații"

Marcel Ciolacu, de Ziua Tineretului: "România se poate baza pe noile generații"

Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor și entuziasmul cu care pășesc în viață au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potențialul, a transmis sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, de Ziua Tineretului: "România se poate baza pe noile generații"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Silvia Preda    |    12 Aug 2023   •   11:13

"Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanți ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generații, pe spiritul lor inovator și pe dorința de a performa.

Simțim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români și rezultatele lor sunt apreciate în plan intern și chiar internațional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluții la problemele generației lor, iar la nivelul Guvernului menținem un dialog constant cu asociațiile reprezentative, pe teme de educație, sprijin și oportunități pentru tineri", susține Marcel Ciolacu.

"La Mulți Ani tinerilor din România și din întreaga lume! Energia voastră ne inspiră și ne mobilizează!", a mai transmis premierul.

Într-un mesaj adresat cu aceeași ocazie, președintele Senatului Nicolae Ciucă arată că tinerii sunt inima și viitorul României.

"Conștienți că deciziile noastre modelează viitorul în care ei vor trăi, trebuie să ținem cont că implicarea tinerilor în procesul decizional este crucială. În Partidul Național Liberal, îi încurajăm să aibă o voce puternică, să vină cu idei și proiecte, să se implice și le oferim sprijinul și experiența noastră pentru a-și construi viitorul pe care și-l doresc. Și la fel trebuie să facem pretutindeni în țară.

A investi într-o Românie modernă și dezvoltată înseamnă a investi în tineri, iar susținerea lor astăzi nu face decât să asigure o națiune mai puternică și mai prosperă mâine.

La mulţi ani, tinerilor români și din întreaga lume!", susține liderul PNL.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close