Antena 3 CNN Politică PSD depune plângere penală pe numele lui Florin Cîțu. Ciolacu: ”Cîțu și-a plătit funcția la Congres!”

PSD depune plângere penală pe numele lui Florin Cîțu. Ciolacu: ”Cîțu și-a plătit funcția la Congres!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern, de alocare de fonduri din Fondul de Rezervă, acuzând că banii au mers către primării conduse de PNL și UDMR.

PSD depune plângere penală pe numele lui Florin Cîțu. Ciolacu: ”Cîțu și-a plătit funcția la Congres!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    07 Oct 2021   •   10:49

”Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 6 octombrie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Florin Cîțu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close