Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre salariile românilor: "Cîţu nu vede România reală reprezentată de restul de 99% din români din cauza propriilor fantasme"

Marcel Ciolacu, despre salariile românilor: "Cîţu nu vede România reală reprezentată de restul de 99% din români din cauza propriilor fantasme"

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a lansat critici dure la adresa premierului Florin Cîţu care a declarat că România nu mai este destinația celor cu salarii mici pentru că mai mult de 1% dintre cetăţeni au venituri mai mari de 3.000 de euro.

Marcel Ciolacu, despre salariile românilor: "Cîţu nu vede România reală reprezentată de restul de 99% din români din cauza propriilor fantasme"
de Claudia Popovici    |    10 Aug 2021   •   19:41

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe Florin Cîţu că nu vede România reală reprezentată de 99% dintre români, din cauza propriilor fantasme. Mai mult, el a precizat că pentru acest procent, social democraţii vor veni în parlament cu un pachet de măsuri pentru compensarea efectelor negative ale inflației, creșterea reală a veniturilor populației și dezvoltarea mediului economic românesc!

„În #RomâniaReală, cea pe care premierul Cîțu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că:

-  31,2 % români trăiesc la limita sărăciei

 - 90% dintre angajați câștigă sub 1.000 de euro/ pe lună

-  2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună

„România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîțu nu îi vede”

-  940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună

- 1,6 milioane de români au salariul minim pe economie

-  3,6 milioane de copii au alocație care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie!

România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîțu nu îi vede!

Tocmai pentru acești 99% dintre români, #PSD va veni în Parlament cu un pachet de #măsuri pentru compensarea efectelor negative ale inflației, creșterea reală a veniturilor populației și dezvoltarea mediului economic românesc", a spus Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close