Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, răspuns pentru PNL și Iohannis: Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice

Marcel Ciolacu, răspuns pentru PNL și Iohannis: Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice

20 Feb 2020   •   19:14
Marcel Ciolacu, răspuns pentru PNL și Iohannis: Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice
Sursa foto: Sursă foto: Marcel Ciolacu Facebook

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, le răspunde liberalilor, care au acuzat social-democrații, că vor fi responsabili dacă nu va fi cvorul la votul pentru Guvernul Orban II.

Acesta spune că întâi ar fi trebuit desemnat un premier care să guverneze, nu să pice, apoi dacă tot ai fost desemnat, să te asiguri că ești capabil să faci o majoritate pentru învestire.

”Sunt două chestiuni, într-adevăr. Și o concluzie!

Prima. Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice. Acesta este spiritul Constituției.

A doua. Atunci când refuzi o propunere responsabilă, un premier capabil să formeze o majoritate pentru învestire, înseamnă că ești sigur că ai voturile necesare și pentru pasul doi. Vrei să guvernezi, îți votezi guvernul! Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău pentru a-ți pica guvernul tău!

Deci cine este responsabil pentru declanșarea crizei și aruncarea României în instabilitate politică și economică, domnule Iohannis?!

#GuvernațiNUmaiMimați”, transmite Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close