Antena 3 CNN Politică Meleşcanu: Nu pot fi acuzat de abuz în serviciu

Meleşcanu: Nu pot fi acuzat de abuz în serviciu

Meleşcanu: Nu pot fi acuzat de abuz în serviciu
22 Ian 2008   •   12:36

Replica ministrului interimar de la Justiţie nu a întârziat să apară. Într-un interviu acordat Jurnalului Naţional, Teodor Meleşcanu declară că disputa pe tema celor opt dosare a fost politizată excesiv. Teodor Meleşcanu consideră că nu poate fi acuzat abuz în serviciu în ceea ce priveşte dosarele demnitarilor. El spune că prin retrimiterea documentelor la Cotroceni nu a făcut decât să respecte legea. "În ceea ce priveşte afirmaţia domnului Băsescu, eu am înţeles că dumnealui a vrut probabil să spună că dau dovadă de exces de zel... Eu cam aşa interpretez. Eu personal înţeleg că atunci când este vorba de Justiţie niciodată nu poţi să fi acuzat că dai dovadă de exces de zel?, a declarat Meleşcanu. Vicepreşedintele PNL se declară un susţinător al Noricăi Nicolai pentru Justiţie şi spune că, din punctul său de vedere, nu există impedimente pentru titularizarea acesteia.

Mai mult, Teodor Meleşcanu spune că numirea unui interimar la Justiţie a fost o decizie proastă în condiţiile în care este nevoie de o persoană care se rezolve cât mai rapid problemele sistemului. "Consider că interimatul este o soluţie proastă, pentru că avem nevoie de un ministru care să se ocupe cu toată energia de problemele Justiţiei. Oricum, recunosc că este o situaţie mai puţin proastă decât aceea de a nu avea pe nimeni la Justiţie?, spune Meleşcanu.

Acesta a mai precizat că în cursul zilei de marţi consilierii din ministerul Justiţiei îi vor propune o soluţie pentru ieşirea din criză.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close