Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru primari: „La Palatul Victoria se mai întâmplă şi alte lucruri decât proteste!”

Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru primari: „La Palatul Victoria se mai întâmplă şi alte lucruri decât proteste!”

Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru primari: „La Palatul Victoria se mai întâmplă şi alte lucruri decât proteste!”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
20 Feb 2017   •   17:13

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, luni, primarilor, că îi aşteaptă la Guvern, afirmând că "la Palatul Victoria se mai întâmplă şi alte lucruri decât proteste". 

"Vă aştept la Guvern, la Palatul Victoria se mai întâmplă şi alte lucruri decât proteste. Vă rog să veniţi la Palatul Victoria. Noi lucrăm în continuare", le-a spus Grindeanu primarilor prezenţi la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România, scrie Agerpres.

El a afirmat că va avea un consilier de stat care se va ocupa doar de comunităţile locale şi problemele pe care le au comunităţile locale. 

"E prea mare parcă diferenţa între (...) România urbană şi România rurală, e de datoria noastră ca prin tot ce înseamnă programul de guvernare, programele pe care le vom lansa, unele dintre ele le-am lansat, această diferenţă să o reducem. În continuare sunt localităţi în România care nu au apă, nu au asfalt, nu au canalizare. Toate aceste lucruri pot fi făcute prin programele pe care, pe unele le-am lansat, altele vor fi lansate în perioada următoare", a adăugat premierul. 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close