Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Traian Băescu de Ziua Naţională: Arboraţi steagul ca semn al mândriei de a fi român

Mesajul lui Traian Băescu de Ziua Naţională: Arboraţi steagul ca semn al mândriei de a fi român

Mesajul lui Traian Băescu de Ziua Naţională: Arboraţi steagul ca semn al mândriei de a fi român
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    30 Noi 2011   •   19:01

Preşedintele României Traian Băsescu a transmis un mesaj populaţiei cu prilejul Zilei Naţionale. Şeful statului transmite românilor să arboreze steagul naţional ca semn al mândriei de a fi român.

"Cu prilejul Zilei Naţionale a României, doresc să adresez urările mele cele mai călduroase de sănătate, bucurie şi prosperitate tuturor românilor, din ţară şi din diaspora. Este o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră, în care poporul român aduce un omagiu celor care au desăvârşit, prin patriotismul şi jertfa lor, Marea Unire de la 1918" transmite Traian Băsescu.

Preşedintele României îndeamnă populaţia să manifeste solidaritate cu cei afectaţi de criza economică, şi să păstreze încrederea "în viitorul pe care-l putem construi împreună, aşa cum ni-l dorim, într-o societate liberă şi democratică".

"Vă îndemn, ca semn al mândriei de a fi român, să arboraţi steagul naţional, fie că sunteţi în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, aşa cum se cuvine, Ziua României", încheie Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: mesaj presedintele Romaniei
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close