x close

Mesajul lui Traian Băescu de Ziua Naţională: Arboraţi steagul ca semn al mândriei de a fi român

de N.B.    |    30 Noi 2011   •   19:01
Mesajul lui Traian Băescu de Ziua Naţională: Arboraţi steagul ca semn al mândriei de a fi român 414 Foto: Intact Images

Preşedintele României Traian Băsescu a transmis un mesaj populaţiei cu prilejul Zilei Naţionale. Şeful statului transmite românilor să arboreze steagul naţional ca semn al mândriei de a fi român.

"Cu prilejul Zilei Naţionale a României, doresc să adresez urările mele cele mai călduroase de sănătate, bucurie şi prosperitate tuturor românilor, din ţară şi din diaspora. Este o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră, în care poporul român aduce un omagiu celor care au desăvârşit, prin patriotismul şi jertfa lor, Marea Unire de la 1918" transmite Traian Băsescu.

Preşedintele României îndeamnă populaţia să manifeste solidaritate cu cei afectaţi de criza economică, şi să păstreze încrederea "în viitorul pe care-l putem construi împreună, aşa cum ni-l dorim, într-o societate liberă şi democratică".

"Vă îndemn, ca semn al mândriei de a fi român, să arboraţi steagul naţional, fie că sunteţi în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, aşa cum se cuvine, Ziua României", încheie Traian Băsescu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati