Antena 3 CNN Politică Mesajul premierului pentru Dragnea, în plin scandal politic: „Ăsta este adevăratul Sorin Grindeanu”

Mesajul premierului pentru Dragnea, în plin scandal politic: „Ăsta este adevăratul Sorin Grindeanu”

Mesajul premierului pentru Dragnea, în plin scandal politic: „Ăsta este adevăratul Sorin Grindeanu”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iun 2017   •   08:55

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi seara, într-o conferinţă de presă, că „adevăratul Sorin Grindeanu” este cel de ieri şi de astăzi, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că nu îl mai recunoaştea, deoarece de la o vreme s-a schimbat foarte mult, scrie news.ro.

„Să știți ceva, cel de ieri şi de astăzi, ăsta este adevăratul Sorin Grindeanu”, a mărturisit prim-ministrul, la remarca presei care i-a spus că Liviu Dragnea a afirmat că de la o vreme s-a schimbat şi nu îl mai recunoaşte.

Întrebat în continuare de când s-a rupt comunicarea dintre el şi preşedintele PSD, Sorin Grindeanu a precizat că „lucrurile au venit invers, dinspre Liviu Dragnea”.

„Sigur că îl respect ca preşedinte încă al PSD datorită funcţiei pe care o ocupă şi ceea ce a decurs din această funcţie în relaţionarea dintre mine şi domnul Liviu Dragnea în această perioadă datorită funcţiei”, a spus premierul.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close