Antena 3 CNN Politică Mihai Răzvan Ungureanu ar putea candida pentru Primăria Iaşi, din partea PDL

Mihai Răzvan Ungureanu ar putea candida pentru Primăria Iaşi, din partea PDL

Mihai Răzvan Ungureanu ar putea candida pentru Primăria Iaşi, din partea PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Apr 2012   •   15:15

Mihai-Răzvan Ungureanu ar putea candida pentru primăria oraşului Iaşi, scrie presa locală. Potrivit jurnaliştilor ieşeni, oportunitatea acestei candidaturi a fost amplu dezbătută la vârful PDL chiar în seara zilei în care guvernul Ungureanu a fost demis.

Filiala ieşeană a PDL pare să-şi fi găsit în sfârşit candidat pentru primăria municipiului Iaşi, dar nu şi liniştea. Soluţia găsită pare a fi, pentru unii, una de avarie, iar pentru alţii, cea potrivită. Este vorba de Gabriel Grigore, fost viceprimar al Iaşului între anii 2009 - 2010.

Acesta a părăsit fotoliul din Palatul Roznovanu după ce primarul Gheorghe Nichita i-a retras atribuţiile, iar Grigore a refuzat să mai fie asimilat cu administraţia pesedistă.

Pedeliştii au ajuns la această soluţie, a candidaturii lui Grigore, după ce ultimele măsurători sociale au arătat că senatorul Dumitru Oprea, şeful filialei, se bucură de mai puţină simpatie în rândul electoratului decât partidul pe care-l conduce. Însă Oprea nu a pierdut tot. Gabriel Grigore este considerat a fi omul de încredere al senatorului.

"Deocamdată este un zvon, dar nu departe de adevăr. Candidatul trebuie să fie unul care poate să-l bată pe Nichita", a precizat Gabriel Grigore.

Candidatura acestuia nu este însă bătută în cuie, fiind necesare avize ale structurilor superioare de conducere ale PDL.

×
Subiecte în articol: primarie Iași candidat viceprimar pdl
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close