Antena 3 CNN Politică Mihai Teodor: Președintele ia tot felul de decizii nesăbuite

Mihai Teodor: Președintele ia tot felul de decizii nesăbuite

Umanistul Mihai Teodor l-a criticat pe președintele Iohannis, după ce acesta l-a desemnat ca premier pe Florin Cîțu, spunând că este o ”decizie nesăbuită” doar pentrua forța încă o dată alegerile anticipate.

Mihai Teodor: Președintele ia tot felul de decizii nesăbuite
26 Feb 2020   •   22:29

”Nu înțeleg atitudinea președintelui din ultimul vreme. Pare ca a alunecat pe o pantă a degradării politice și ia tot felul de decizii nesăbuite în încercarea disperată de a forța anticipatele.

Nu a fost corect față de români când l-a propus pe Ludovic Orban din nou, încălcând Constituția, acum iar nu este corect cand îl numește pentru funcția de Prim-ministru pe domnul Cîțu. Ne amintim că acesta din urmă a picat de doua ori examenul în comisiile parlamentare, iar  apoi știm cu toții cât de iresponsabil a fost pe scurta perioadă a mandatului său. 

Economia României a suferit, cursul de schimb a scăzut abia când domnul Cîțu a fost demis, iar mărturisirea că a acceptat să treacă amendamente ale USR-ului chiar dacă nu erau în beneficiul românilor arată clar că acest domn nu are ce căuta într-o funcție publică, în slujba cetățenilor. 

Opoziția ce face? Blaturi! Fiecare zi este o dovadă că această clasă politică a eșuat! România nu este o jucărie, democrația nu este un moft, iar Constituția nu trebuie încălcată! Asistăm la acest circ politic care s-a prelungit cu mult peste limita acceptabilului. Românii pierd pe zi de ce trece din aceste lupte politice ale partidelor parlamentare”, a transmis Mihai Teodor.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close