Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Un ministru din Guvernul Cioloș negociază candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare

Un ministru din Guvernul Cioloș negociază candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare

Un ministru din Guvernul Cioloș negociază candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare
21 Sep 2016   •   10:52

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a confirmat, miercuri, ca negociaza cu partidul lui Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania, pentru alegerile parlamentare, scrie ziare.com.

"Am avut discutii cu conducerea USR, partidul care doreste schimbarea modului in care se face politica in Romania si partidul care a asumat public faptul ca doreste continuarea proiectelor Guvernului Ciolos

Solidaritatea acestor oameni curati ne-a impresionat. Eu si cativa colegi ministri si secretari de stat meditam daca am fi mai utili continuand inca doua luni proiectele punctuale sau incercand sa salvam Proiectul mare. Vom lua o decizie in urmatoarele doua saptamani", a declarat Ghinea pentru Ziare.com.

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca formatiunea sa negociaza cu cinci-sase ministri din Guvernul condus de Dacian Ciolos, dar a dorit sa ofere nume.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close