Antena 3 CNN Politică Mircea Badea despre Elena Udrea şi Statul de drept

Mircea Badea despre Elena Udrea şi Statul de drept

Mircea Badea despre Elena Udrea şi Statul de drept
05 Feb 2015   •   13:58

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii În gura presei declaraţiile Elenei Udrea. 

"Acestea sunt cele mai importante zile din ultimii 10 ani pentru că ele ne arată la microscop faţa cu adevărat hâdă a regimului Băsescu. Cred că acum au căzut toate vălurile şi am văzut cu toţii ce se ascunde de fapt sub fustiţa Statului de drept neprihănit şi virginal din ultimii 10 ani. Afirmaţiile doamnei Udrea în sine nu reprezintă o noutate pentru mine. Am vorbit despre ele în ultimii 10 ani." a spus realizatorul Antena 3

"Udrea era Albă ca Zăpada, era imaculată. Era perfecţiunea întruchipată, era practic arhetipul de moralitate din societatea românească. Brusc, în câteva zile, patru, le-a numărat şi Udrea; în patru zile, din fecioara neprihănită, Ioana d'Ark a Staului de drept, doamna Udrea a devenit practic cea mai mafioată din ţară, conform DNA. Această tranziţie, mai rapidă decât acceleraţia maşinilor la start din Formula 1, aţi văzut cum pleacă alea când se dă drumul, tranziţia de la Ioana d'Ark la Corleone a Elenei Udrea via DNA este mai rapidă decât startul maşinilor de Formula 1. Întrebarea pe care şi-o pune oricine: cum e posibil? Cum? În mod evident Elena Udrea a fost protejată timp de 10 ani, conform comunicatului DNA. DNA scrie negru pe alb; scrie că Doamna Udrea este pericol public. Deci, pe baza unor probe din 2010 şi 2011, ei deduc în 2015 că Udrea nu mai poate să stea un minut în libertate că e pericol public. Eu mă întreb ce este asta. Păi ce să fie. Ostentaţie. De ce face DNA-ul asta?" s-a întrebat Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 s-a referit şi la acuzaţiile pe care Elena Udrea le-a adus şefilor din structurile secrete ale statului: "Serviciile secrete, mai ales SRI-ul nu e controlat de nimeni. Comisia aia de control din Parlament e o glumă proastă. Cine controlează Serviciile Secrete? Nimeni. Cine ştie ce face SRI-ul, acum în momentul acesta? Nimeni. Fac ce vor. Dispun în pricipiu de ce bani vor."

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close