Antena 3 CNN Politică Mircea Badea explică de ce susţine noul Guvern

Mircea Badea explică de ce susţine noul Guvern

Mircea Badea explică de ce susţine noul Guvern
18 Noi 2015   •   00:18

Mircea Badea a spus marţi seara, în timpul pasei din emisiunea Sinteza zilei, că programul de guvernare al noului Guvern e doar o înşiruire de lozinci, adică, de fapt, nu există un program de guvernare.

"Se întrebau unii pe nişte site-uri cine va face, totuşi, opoziţie la acest guvern de tehnocraţi. Eu sper că nimeni, pentru că noua democraţie izvorâtă din gândirea tinerilor frumoşi şi liberi nu e cu opoziţie. Ce e aia opoziţie? În califatul generaţiei Facebook am înţeles că nu e cu opoziţie - e cu lozinci. Cu toată dragostea, şi programul de guvernare e doar o înşiruire de lozinci. Sunt numeroase referiri la programul de guvernare ca şi cum acesta ar exista. Nu există program de guvernare. (...) Eu susţin fără doar şi poate guvernul, pentru că este cea mai mare şansă a noastră de a da foarte rău cu capul în zid. Şi avem nevoie foarte mare să dăm cu capul în zid", a spus Mircea Badea.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Mircea ce se va întâmpla dacă nu dăm cu capul în zid. Replica realizatorului În gura presei a venit prompt: "Mai tragem o dată!"






×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close