Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Pe Kovesi cine o anchetează?

Mircea Badea: Pe Kovesi cine o anchetează?

Mircea Badea: Pe Kovesi cine o anchetează?
05 Feb 2015   •   13:23

Mircea Badea a vorbit joi, în cadrul emisiunii "În gura presei" despre ultimele declaraţii ale Elenei Udrea şi despre acuzaţiile pe care ea le-a adus mai multor persoane publice.

"Despre Udrea e clar: ea ştie, se va duce clar la închisoare, o dată în arest preventiv 100% şi foarte probabil va face mulţi ani de puşcărie, ceea ce e corect să facă din punctul meu de vedere. Cred că e corect să facă. E legal să facă mulţi ani de puşcărie. Dar ea acum e chitită să tragă după ea tot sistemul ticăloşit al lui Băsescu. Ceea ce e foarte bine. Să-l tragă. Mulţi zic: Hai domnule că aia e disperată şi de disperată spune lucruri. Ok, dar nu la fel s-a pus problema în legătură cu alţii care, în închisoare fiind, au făcut denunţuri" a spus Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a vorbit şi despre Laura Codruţa Kovesi despre care a spus că nu ar trebui confundată cu "justiţia independentă".

"Pe Kovesi cine o anchetează? Eu cred ca aici a fost război, cine arestează primul pe cine. Pentru că dacă o aresta Bica pe Kovesi justiţia independentă devenea Bica, procurorii deveneau Bica, mafioţii deveneau Kovesi. E cine arestează pe cine. Dacă eu am reuşit să te arestez pe tine primul, eu sunt procurorul, eu sunt justiţia independentă. Eu spun care sunt probele, capetele de acuzare, adică eu sunt legitimat faţă de poporul român să acuz. Vă daţi seama, fosta şefă de la DIICOT spune că a fost sunată de şeful SRI ca să intervină şeful SRI pentru un dosar de afaceri. Acesta este stat de drept? În cazul în care se confirmă, desigur. Păi ca să se confirme sau să se infirme ar trebui să investigheze cineva. În momentul acesta nu investighează nimeni. " a mai spus realizatorul Antena 3.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close