Antena 3 CNN Politică Mircea Toader: Decizia CCR trebuie respectată. PDL se va prezenta la votul moţiunii de cenzură

Mircea Toader: Decizia CCR trebuie respectată. PDL se va prezenta la votul moţiunii de cenzură

Mircea Toader: Decizia CCR trebuie respectată. PDL se va prezenta la votul moţiunii de cenzură
Sursa foto: Mircea Toader
12 Oct 2009   •   15:15

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, luni, că decizia Curţii Constituţionale în privinţa moţiunii de cenzură trebuie respectată, deşi partidul său a avut o altă "interpretare". Toader a arătat că marţi PDL se va prezenta la moţiunea de cenzură unde parlamentarii săi vor vota cu bilele la vedere.
"De aia este Curte, ca să hotărască. Dacă aş fi judecător la Curtre, v-aş fi spus. Asta a fost opinia noastră, de aia există Curte Constituţională şi aceea este interpretarea noastră. De aici încolo, orice interpretare de altă natură se păstrează aşa cum a spus Curtea", a declarat Toader.
El a susţinut că deciziile Curţii Constituţionale trebuie respectate şi că PDL se va prezenta la dezbaterea şi votarea moţiunii de cvenzură.
Întrebat despre şansele moţiunii de cenzură, liderului grupului PDL din Camera Deputaţilor a răspuns: "O să vedeţi mâine".
Curtea Constituţională (CC) a respins, luni, sesizarea PDL privind neconstituţionalitatea moţiunii de cenzură PNL-UDMR, cu o zi înaintea datei programate pentru dezbaterea şi votarea în Parlament a documentului Opoziţiei.
Antena3.ro


×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close