Antena 3 CNN Politică Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputaţilor

Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputaţilor

Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputaţilor
03 Sep 2008   •   13:29

Coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale, Miron Mitrea şi-a prezentat demisia în şedinţa Camerei Deputaţilocare a început miercuri la ora 16.00. Potrivit declaraţiilor acestuia, demisia sa este un gest simbolic care arată că nu se ascunde în spatele imunităţii parlamentare.

"Aceasta este singura modalitate pe care am gasit-o pentru a ieşi dintr-o situaţie neonorantă. Gestul meu nu este făcut pentru a mă pune la dispoziţia Procuraturii, am fost tot timpul la dispoziţia ei ca simplu cetăţean, mai ales că nu am niciunfel de încredere în procurorii politici de la DNA", a declarat Miron Mitrea în cadrul şedinţei de la Camera Deputaţilor.

Pe 13 august, el anunţase că îşi va prezenta demisia din Camera Deputaţilor pentru a putea fi cercetat de procurorii DNA, după ce deputaţii au avizat negativ începerea urmăririi în cazul său.

Miron Mitrea este acuzat că ar fi primit mită pe vremea când era ministru al Transporturilor, constând în efectuarea de lucrări de către trei societăţi comerciale din Bacău la vila pe care mama sa a deţinut-o în Băneasa.

?Demisia mea este o chestiune de onoare şi nu o decizie politică. Este un semnal despre ce se poate întâmpla cu un om normal din România dacă intră pe mâna unor procurori răi.? a declarat Mitrea.

El a afirmat că va candida din nou la alegerile din toamnă pentru postul de senator de Vrancea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close