Antena 3 CNN Politică Miron Mitrea: Nu am vrut să candidez pentru că ştiam că DNA îmi va scoate dosarul la iveală

Miron Mitrea: Nu am vrut să candidez pentru că ştiam că DNA îmi va scoate dosarul la iveală

Miron Mitrea: Nu am vrut să candidez pentru că ştiam că DNA îmi va scoate dosarul la iveală
08 Mai 2008   •   20:58

Invitat la Ştirea Zilei, cu Gabriela Vrânceanu, Miron Mitrea, şeful de campanie al PSD, a declarat că nu a vrut să candideze la primăria Capitalei pentru că se aştepta ca DNA să îi ?scoată? dosarul la iveală. ?Nu am vrut să îmi încarc partidul cu această problemă?, a declarat Mitrea. În ceea ce priveşte confuzia privind candidatura social-democraţilor la Bucureşti, şeful de campanie PSD spune că există ?un singur candidat şi acela este Cristian Diacomescu?. Totuşi, şeful de campanie al PSD speră ca în turul doi să ajungă Sorin Oprescu şi Cristian Diaconescu.

Mitrea nu se dă în lături nici de la a critica planurile de campanie ale favoriţilor de la Capitală. În opinia sa, ?proiectul lui Blaga prezintă problemele descriptiv?, în timp ce Diaconescu vine cu soluţii concrete.

Mitrea a amintit şi de partea mai puţin plăcută a campaniei. După remarca preşedintelui Băsescu potrivit căreia preşedintele de onoare al PSD ar fi ?specialist în lovituri de stat?, ?adepţii? acestuia s-au răzbunat pe social-democraţii din teritoriu. PSD-iştii de la Giurgiu i-au atacat cu bâte pe cei de la PD-L.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close