Antena 3 CNN Politică Mișcarea surprinzătoare făcută de Victor Ponta în Parlament, cu puțin timp înainte de citirea moțiunii

Mișcarea surprinzătoare făcută de Victor Ponta în Parlament, cu puțin timp înainte de citirea moțiunii

Mișcarea surprinzătoare făcută de Victor Ponta în Parlament, cu puțin timp înainte de citirea moțiunii
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Iun 2017   •   15:18

Deputatul Victor Ponta a venit duminică la Grupul PSD, afirmând că vrea să-şi spună punctul de vedere în faţa parlamentarilor social-democraţi.

"Eu sunt membru al Grupului PSD, nu m-a exclus nimeni din Grupul PSD, sunt deputat PSD şi am venit alături de colegii mei să îmi spun punctul de vedere", a declarat Ponta.

Victor Ponta a declarat apoi, după întâlnirea cu colegii de la PSD, că a împărtășit celor prezenți un punct de vedere comun cu al premierului Sorin Grindeanu.

"Depunerea efectivă a moțiunii de cenzură reprezintă declanșarea unui război atomic între PSD și PSD din care cu siguranță, în orice variantă, va pierde PSD-ul și va câștiga președintele Klaus Iohannis. Mai este timp până la depunerea moțiunii ca doar PSD să aibă de câștigat printr-un dialog normal între premierul Grindeanu și conducerea PSD", a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a subliniat că în lipsa unui dialog despre "Guvernul Grindeanu 2" nu există nicio certitudine că următorul premier va mai fi unul de la PSD.

"Președintele nu este un om docil în slujba PSD care pune premier pe cine vrea PSD-ul", a adăugat Ponta

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close