Antena 3 CNN Politică Năstase, despre Crin Antonescu: Este un candidat mai redutabil decât Tăriceanu

Năstase, despre Crin Antonescu: Este un candidat mai redutabil decât Tăriceanu

Năstase, despre Crin Antonescu: Este un candidat mai redutabil decât Tăriceanu
Sursa foto: Adrian Nãstase
23 Mar 2009   •   11:46

Noul lider al PNL, Crin Antonescu reprezintă un candidat mai puternic la prezidenţiale decât Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase. Deputatul social-democrat consideră însă că alegerea lui Crin Antonsecu nu va influenţa în acest an raportul de forţe pe scena politică, el sugerând că PNL nu se va grăbi să intre la guvernare în plină criză.
?Este vorba de un om civilizat, un om cu un discurs foarte bun şi din anumite puncte de vedere este redutabil în campanie şi cu un mesaj mai bun decât al lui Călin Popescu Tăriceanu. Crin Antonescu vine cu o formulă mai romantică, în ideea că lucrurile de abia acum încolo încep cu adevărat, el nu a fost în guvernul Tăriceanu şi porneşte de la zero în relaţia cu PSD-ul. Îl apreciez foarte mult şi am lucrat bine cu el de fiecare dată", a apreciat Năstase.
Preşedintele Consiliului Naţional a prognozat că atât Antonescu, cât şi PNL îşi vor radicaliza poziţia în perspectiva alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale din acest an.
?Este evident că PNL va aştepta să vadă rezultatele alegerilor la alegerile europralamentare şi prezidenţiale. Probabil că aşteaptă să fie mai rău înainte să fie mai bine. Nu cred că se vor grăbi să intre la guvernare în acest an de criză? a mai spus Năstase, sugerând că în acest an electoral nu se va pune problema rescrierii majorităţii parlamentare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close