Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "PNL are datoria de a reduce decalajul dintre România și țările din vestul Europei!"

Nicolae Ciucă: "PNL are datoria de a reduce decalajul dintre România și țările din vestul Europei!"

Nicolae Ciucă susține că Partidul Național al Liberalilor este un partid orientat spre performanță, care are datoria de a reduce decalajul dintre România și țările din vestul Europei.

Nicolae Ciucă: "PNL are datoria de a reduce decalajul dintre România și țările din vestul Europei!"
de Laura Dinu    |    27 Mai 2022   •   10:46

”Ca să câștigăm încrederea electoratului trebuie să ne bazăm pe principiile meritocrației, pe principiile reprezentativității, pe criteriile de competență politică, integritate și profesionalism. Trebuie să avem organizații și mecanisme de partid funcționale, ședințe cu decizii, lideri cu responsabilități clare și o resursă umană competentă.

Partidul Național Liberal este un partid orientat spre performanță, este un partid ambițios și are datoria de a întreprinde forme curajoase pentru a reduce decalajul dintre România și țările din vestul Europei.

În acest moment plin de provocări pentru țara noastră și pentru Europa, Partidul Național Liberal reprezintă un factor de stabilitate în această situație caracterizată de crize conjugate.

Avem alături de noi parteneri de nădejde. România se află în comunitatea euroatlantică, este membră a alianței nord-atlantice, este membră a Uniunii Europene și în acest context în care securitatea militară și integritatea teritorială sunt subiecte de mare interes observăm astăzi cât de importantă este apartenența la aceste organizații internaționale”, a declarat Nicolae Ciucă în cadrul consiliului național al liberalilor care se ține în acest weekend la Poiana Brașov. 

Premierul a anunțat că PNL va alege astăzi un nou secretar general, un prim-vicepreședinte și un vicepreședinte.

„Vom alege noii membri ai Biroului Executiv, respectiv secretarul general, un prim-vicepreședinte și un vicepreședinte. Alegerile de azi sunt extrem de importante, deoarece ne completăm și definitivăm echipa de conducere, echipă care, împreună cu toți membrii PNL, va trudi să pună în practică programul partidului. Astfel, ca să câștigăm încrederea electoratului trebuie să ne bazăm pe principiile meritocrației, pe principiile reprezentativității, pe criterii de competență politică, integritate și profesionalism”, spune Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close