Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor"

Nicolae Ciucă: "PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor"

Nicolae Ciucă a declarat că PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor.

Nicolae Ciucă: "PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    20 Noi 2023   •   20:19

"PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor. Salut votul pozitiv dat în plenul Camerei Deputaților – cu contribuția parlamentarilor PNL.

Traseul acestui act normativ s-a derulat în procedură de urgență, pentru ca pensiile mărite să ajungă la oameni cât mai repede posibil.

Ca liberali, vrem ca seniorii României să aibă nivelul de trai pe care îl merită, după o viață de muncă.

Citeşte şi: Noua Lege a pensiilor a fost adoptată de Camera Deputaților

Întotdeauna am susținut că orice majorare trebuie să se realizeze în perfectă aliniere cu bugetul consolidat al statului, aceasta fiind cheia sustenabilității oricărei creșteri a pensiilor.

În ultimii patru ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori - de la 1265 lei, la 1785 lei", a scris Nicolae Ciucă, luni, pe pagina sa de Facebook.

PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor. Salut votul pozitiv dat...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Luni, 20 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă parlament pensii romani
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close