Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la expoziţia Agriplanta-Romagrotec: "Agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul"

Nicolae Ciucă, la expoziţia Agriplanta-Romagrotec: "Agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul"

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a vizitat expoziţia Agriplanta-Romagrotec, iar la final a declarat că "agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul".

Nicolae Ciucă, la expoziţia Agriplanta-Romagrotec: "Agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ionel Ciucă
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2024   •   20:28

"Agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul. Am convingerea că pot deveni domenii extrem de profitabile, cu investițiile corecte. Șansa noastră este procesarea locală a produselor agricole realizate în România. E ceea ce le-am spus și fermierilor care au vizitat expoziția Agriplanta-Romagrotec de la Fundulea, unde sunt expuse cele mai moderne echipamente din domeniu și servicii țintite pe nevoile lor.

În condițiile în care agricultura românească reprezintă a cincea putere agricolă din Uniunea Europeană, cred că dezvoltarea acestui domeniu este un interes strategic al României. Astfel, în mediul rural se vor crea de locuri de muncă, se va reduce deficitul de balanța comercială și va crește consumul de alimente sănătoase. Satul românesc are un viitor și trebuie să investim mai mult aici", a scris Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Agricultura și industria alimentară din România nu și-au atins încă potențialul. Am convingerea că pot deveni domenii...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Joi, 23 mai 2024

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Babasha, manelistul care a împărțit țara în două
x close