Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la aniversarea PNL: ”Liberalii au fost motorul politic care a deblocat momente de cotitură”

Nicolae Ciucă, la aniversarea PNL: ”Liberalii au fost motorul politic care a deblocat momente de cotitură”

„Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitură pentru istoria noastră: independența, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educaționale”, transmite Nicolae Ciucă, la aniversarea PNL.

Nicolae Ciucă, la aniversarea PNL: ”Liberalii au fost motorul politic care a deblocat momente de cotitură”
Sursa foto: hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Laura Dinu    |    24 Mai 2024   •   11:46

„Partidul Național Liberal împlinește astăzi, 149 de ani. În aproape un veac și jumătate, PNL a fost prezent și activ la toate evenimentele importante în care s-a construit România pe care o știm astăzi. Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitură pentru istoria noastră: independența, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educaționale”, a scris Ciucă pe Facebook. 

Potrivit acestuia, istoria României din acești ultimi 149 de ani s-a scris simultan cu cea a PNL.

„Încă din perioada cluburilor politice care au precedat fondarea PNL, de câte ori țara a avut un premier liberal, au fost înregistrate evoluții economice sau reforme structurale. În perioada ilegalității impuse de regimul comunist, fruntașii liberali au suferit și au murit alături de românii aruncați în închisori. Renașterea țării după Revoluția din decembrie 1989 a marcat și revenirea în viața politică a Partidului Național Liberal. Suntem și astăzi la fel de aproape de români și la fel de fermi în a apăra interesele României. La mulți ani, liberali! La mulți ani, PNL!”, a mai spus Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close