Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, după ce liberalii au votat să meargă singuri la alegerile din 2024: "Vom continua să cooperăm cu PSD"

Nicolae Ciucă, după ce liberalii au votat să meargă singuri la alegerile din 2024: "Vom continua să cooperăm cu PSD"

"PNL își va desfășura activitatea politică și va aborda anul electoral 2024 cu optimism, mobilizare şi ambiție", a spus Nicolae Ciucă, subliniind că guvernarea este şi va fi principala preocupare a formațiunii.

de Claudia Popovici    |    03 Noi 2023   •   17:56

Liberalii au decis vineri, în ședința de la Sinaia, să meargă singuri la alegerile din 2024 și nu într-o alianță cu PSD așa cum inițial lua în calcul conducerea PNL.

Cu un vot unanim, PNL a ales varianta candidaturii pe liste proprii în alegerile din 2024, iar Nicolae Ciucă și-a exprimat intenția de a fi candidatul partidului la prezidențiale.

"Am analizat axa politică pe care PNL își va desfășura activitatea politică și va aborda anul electoral 2024.

Fac mențiunea că încă de aseară am avut în analiză rezultatele mai multor sondaje și am avut posibilitatea ca fiecare lider de filială, fiecare membru BPN să își exprime propria viziune față de modul în care PNL va aborda obiectivele pentru 2024 și modul în care ne vom desfășura activitatea la guvernare.

Cu unanimitate de voturi decizia a fost adoptată ca PNL, folosind motto-ul istoric al partidului, "Prin noi înșine", cu optimism și cu mobilizare, cu ambiție, PNL va aborda anul electoral 2024”, a spus Nicolae Ciucă.

"Guvernarea e principala noastră preocupare"

"Vom continua să guvernăm, vom continua să colaborăm și să cooperăm cu PSD. Guvernarea e principala noastră preocupare”, adaugă Nicolae Ciucă.

Liderii PNL au analizat cele trei opțiuni pentru alegerile de anul viitor, respectiv dacă vor candida pe liste separate, în alianță cu PSD sau într-o largă coaliție de dreapta, au spus vineri dimineață surse din interiorul conducerii partidului.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close