Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, ieşire virulentă cu privire la traseismul politic: "Sunt nişte dezertori, nu oameni politici şi nu merită atenţia noastră”

Nicolae Ciucă, ieşire virulentă cu privire la traseismul politic: "Sunt nişte dezertori, nu oameni politici şi nu merită atenţia noastră”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut o reacţie virulentă cu privire la cei care practică traseismul politic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   21:12

Liderul PNL, Nicolae Ciucă vorbește de această dată despre faptul că traseismul politic este o "boală și nu există niciun medicament" și fiecare "dezertează pentru niște firfirei".

"Modul acesta prin care se face politică și se încearcă obținerea de rezultate în alegeri prin a lua primarii, prin a-i împinge să se încadreze pe parcursul ăsta de traseism este absolut e greu de înțeles.

Bolnavi și nici nu știu dacă avem vreun medicament să putem să tratăm. Oameni buni, chestiunea aceasta că mă duc la PSD că-mi dă nu știu ce este absolut fals, şi credeți-mă vorbesc din experiență.

Nu au cum să le dea. Când primesc niște bani din fondul de rezervă e pentru toată lumea. Poate acolo au avut interesul să impresioneze și să determine pe unii primari să dezerteze dintr-o formațiune politică. Că nu sunt altceva decât dezertori politici. Să dezerteze şi să meargă în altă parte pentru nişte firfirei. Ăştia nu sunt oameni politici şi nu merită nici un fel de atenţie din partea noastră", a spus Nicolae Ciucă, liderul PNL. 

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL traseism politic
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close