Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: ”În decembrie vom avea podul de peste Dunăre în circulație”

Nicolae Ciucă: ”În decembrie vom avea podul de peste Dunăre în circulație”

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că, în decembrie, podul suspendat de la Brăila va fi dat în circulație. Acesta a afirmat apoi că, pe baza experienței de la Brăila, România ar putea construi în viitor poduri suspendate.

Nicolae Ciucă: ”În decembrie vom avea podul de peste Dunăre în circulație”
de Andreea Ştefan    |    15 Apr 2022   •   12:55

”Am venit astăzi în județul Brăila pentru a putea să evaluăm la fața locului stadiul derulării lucrărilor la podul suspendat peste fluviul Dunărea. Am discutat toate elementele de detaliu și data de finalizare a lucrării.

Este evident că, deși ne aflăm în întârziere, proiectul trebuia predat anul trecut, în decembrie, avem garanții în acest moment de la constructor și beneficiar că se vor întreprinde toate demersurile și se vor executa lucrările, astfel încât în luna decembrie anul acesta podul să poată fi dat în circulație. Este un proiect cu care ne mândrim”, spune premierul Nicolae Ciucă.

Premierul spune că, datorită experienței de construcție de la Brăila, România ar putea construi în viitor poduri suspendate.

”Îmi spunea dl. director că parctic prin această lucrare România face un pas înainte în ceea ce privește construcția de poduri suspendate. Practic este singurul post pod suspendat pe teritoriul țării noastre. Noi avem datoria să putem să asigurăm finanțarea, dumnealor să dezvolte lucrările, să învețe.

Este un aport al mai multor companii din mai multe țări. Este foarte important ca inginerii inginerii noștri să poată să identifice și să deslușească alte dezvoltări tehnologice prin care să putem în viitor să dezvoltăm astfel de lucrări, de ce nu cu forțele proprii. Ca atare, în decembrie vom avea acest pod în circulație”, a mai spus Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Dunare Brăila
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close