Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, întâlnire cu Dacian Cioloș: ”Vom avea discuții cu toți cei dispuși”

Nicolae Ciucă, întâlnire cu Dacian Cioloș: ”Vom avea discuții cu toți cei dispuși”

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, și fostul premier desemnat, Dacian Cioloș, vor avea o întâlnire în momentele ce urmează. Nicolae Ciucă încearcă să obțină voturile necesare pentru a trece de votul din Parlament.

Nicolae Ciucă, întâlnire cu Dacian Cioloș: ”Vom avea discuții cu toți cei dispuși”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    25 Oct 2021   •   12:21

”Este o situație foarte dificilă, atât din punct de vedere politic, este o criză politică, dar cred că trebuie să avem cu toții în vedere criza sanitară și propunerea este ca, pe baza discuțiilor pe care le avem în Parlamentul României, să obținem susținerea pentru acest Guvern, care este un Guvern ce-și propune să rezolve situația de criză în care ne aflăm și, de asemenea, să câștigăm timp să vedem ce avem de făcut.

Suntem în Parlamentul României, aici sper să avem dialog și să căutăm soluții. Este foarte ușor de a spune nu facem. Eu am venit să avem un dialog (n.r.- cu Dacian Cioloș)”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă PNL ar fi dispus să facă un guvern cu PSD, după ce social-democrații și-au exprimat clar dorința de a face acest lucru, Nicolae Ciucă a evitat să dea un răspuns concret.

”Am vorbit cu Marcel Ciolacu la telefon, a rămas să finalizăm programul de guvernare, să analizăm cele 10 măsuri prioritare ale dumnealor, am finalizat programul, analizăm măsurile și finalizăm întâlnirea de astăzi cu Dacian Cioloș. Ulterior vom relua discuțiile”, a declarat premierul desemnat.

”Vom avea o discuție cu toți cei care sunt dispuși să avem această discuție și să înțeleagă faptul că noi trebuie să găsim soluții pentru situațiile de criză”, a mai spus Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close