Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan nu știe în ce măsură resimte scumpirea energiei electrice: ”De facturi se ocupă soția”

Nicușor Dan nu știe în ce măsură resimte scumpirea energiei electrice: ”De facturi se ocupă soția”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a evitat să spună în ce măsură resimte efectul scumpirii energiei electrice şi a gazelor naturale din ultima perioadă. Acesta a spus că soţia sa se ocupă de plata facturilor, iar el nu știe care sunt costurile actuale.

Nicușor Dan nu știe în ce măsură resimte scumpirea energiei electrice: ”De facturi se ocupă soția”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    30 Aug 2021   •   16:44

Întrebat cum resimte scumpirile din ultima perioadă la gaze și energie electrică, Nicușor Dan a evitat răspunsul, spunând că soția sa este cea care se ocupă de facturi.

”Personal, de ce se întâmplă în familia mea se ocupă soția. Asta e o întrebare foarte serioasă în ceea ce privește prețul căldurii în iarna asta.

Urmează să vedem, adică este din nou un întreg ciclu. Gazul care vine la Romgaz, negociere între Romgaz, ELCEN și prețul gigacoalriei, pe care urmează să îl fixeze ANRE și o eventuală Hotărâre de Guvern pentru consumatorii vulnerabili.

Toate astea sunt discuții pe care urmează să le avem. Nu am date în momentul acesta”, a spus primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close