Antena 3 CNN Politică Noi dezvăluiri despre trecutul lui Rareș Bogdan: "Așa ceva nu e de acceptat câtă vreme presa va exista!"

Noi dezvăluiri despre trecutul lui Rareș Bogdan: "Așa ceva nu e de acceptat câtă vreme presa va exista!"

Noi dezvăluiri despre trecutul lui Rareș Bogdan: "Așa ceva nu e de acceptat câtă vreme presa va exista!"
24 Mai 2019   •   17:26

Jurnalistul Cătălin Tolontan scrie despre trecutul capului de listă al PNL pe care o parte a societății civile l-a maculat. 

"Inițiativa România grupează aproximativ 40 de voluntari, oameni cu reușite în profesiile lor. Femei și bărbați angajați la IBM sau la propriile companii, unii care stau în țară, alții, în străinătate. Se presupune că, pentru ei, integritatea nu e partinică și nu cauționezi ”la ai noștri” ceea ce acuzi ”la ai lor”. Cel puțin în cazul lui Rareș Bogdan, raportarea Inițiativa România este incorectă. Politicianul care deschide lista PNL a fost, în același timp, ziarist și PR-ist plătit. A avut contracte cu statul. În unele situații, era plătit chiar de către cei pe care îi avea în emisiuni, cum s-a întâmplat în cazul patronului de la Hotel Phoenicia. Nicăieri în lume, așa ceva nu este acceptat, nu a fost, nu este și, câtă vreme presa va exista, nu e un model de integritate. Cu toate acestea, raportul Inițiativa României nu vede nici o problemă în conflictul de interese al lui Rareș Bogdan, ci îl depunctează doar pentru anumite afirmații populiste din emisiunile lui. A spus, cândva, Emil Hurezeanu o vorbă antologică în urma altor alegeri. ”Unul nu merita să câștige, iar celălalt merita să piardă”, scrie Cătălin Tolontan, pe Libertatea.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close