Antena 3 CNN Politică Nonconfomismul, taxat în Parlamentul României. Ce le pregăteşte Zgonea tuturor parlamentarilor, din toamnă

Nonconfomismul, taxat în Parlamentul României. Ce le pregăteşte Zgonea tuturor parlamentarilor, din toamnă

Nonconfomismul, taxat în Parlamentul României. Ce le pregăteşte Zgonea tuturor parlamentarilor, din toamnă
de O.P.    |    31 Iul 2013   •   05:59

Sacoul şi cravata vor deveni ţinute obligatorii la Parlament începând din toamnă.  Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, e deranjat de colegii care se îmbracă prea lejer la şedinţele de plen, aşa că pregăteşte un cod de conduită în care va trasa inclusiv reguli vestimentare.

Deocamdată, Zgonea nu a anunţat ce le pregăteşte doamnelor, dacă vor avea voie să vină în continuare la şedinţe cu rochii scurte sau mulate.

Parlamentarii non conformişti vor avea o surpriză după vacanţă. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a pus gând rău garderobelor neadecvate şi vrea ca aleşii să fie mereu la patru ace. Aşa că pregăteşte un cod de conduită pe care-l va anexa la regulament.

Ideea i-a venit preşedintelui Camerei Deputaţilor la final de sesiune, când un democrat-liberal a dorit să ia cuvântul îmbrăcat în cămaşă cu mânecă scurtă.

Ideea lui Valeriu Zgonea nu este pe placul deputaţilor care preferă ţinuta mai lejeră.

Cel mai îngrijorat de noul cod de conduită este Remus Cernea care nu vrea să renunţe nici la tricouri, nici la părul lung.

Viitorul cod de conduită va fi obligatoriu din viitoarea sesiune parlamentară şi se va aplica tuturor angajaţilor, nu doar aleşilor.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close